Tietoja Arrow:sta

Ratkaise tänään huomisen haasteet.

Katso video Hae jälleenmyyjäkumppaniksi

Tietoja Arrow:sta

Arrow on innovaation mahdollistaja. Teemme yhteistyötä eri organisaatioiden kanssa yli 345 lokaatiossa ja yli 80 maassa, jotta voimme tarjota työkaluja ja teknologiaa auttaaksemme luomaan paremman huomisen.

Enterprise Computing Solutions (ECS)

Fortune 113 -yhtiönä ja yhtenä Fortunen arvostetuimmista yrityksistä olemme luoneet vankat ja kestävät kumppanuudet yli 100 valmistajan kanssa maailmanlaajuisesti, voidaksemme tuoda asiakkaillemme poikkeuksellisia teknologiaratkaisuja ja erikoistuneita palveluja. IT-infrastruktuuriratkaisumme ja useiden toimittajien tekninen asiantuntemus yhdistävät asiakkaat huipputeknologioihin, joilla on todellista lisäarvoa.

Arrow Enterprise Computing Solutions on maailmanlaajuinen teknologiayritys, joka mahdollistaa innovatiivisten IT-ratkaisujen tuomisen markkinoille monimutkaisten liiketoimintahaasteiden ratkaisemiseksi.

Toimitamme lisäarvoa tuottavaa jakelu-, konsultointi- ja kanavapalvelua maailman johtaville teknologiavalmistajille ja kanavakumppaneille, jotka palvelevat yksityisiä ja julkisia markkinoita.

Osaavat resurssit ja räätälöidyt ohjelmat auttavat sinua kasvamaan nopeammin, toimimaan tehokkaasti ja muuttamaan liiketoimintaasi vauhdikkaasti muuttuvilla markkinoilla.

Oletko sinä "Five Years Out"?

Tiedämme, kuinka nopeasti maailma kehittyy ja että tulevaisuudessa tulemme näkemään jännittäviä ja uraauurtavia tapahtumia. Siksi yrityksemme visio on ”Five Years Out”. Pyrimme aina olemaan eturintamassa teknologian ja ihmiskunnan kehittymisessä sekä auttamaan tämän päivän läpimurtoja kasvamaan huomenna vieläkin suuremmiksi.

Hyödynnämme kaikkia käytettävissä olevia välineitä, resursseja, ideoita ja teknologioita tukeaksemme yrityksiä ympäri maailman, jotta voimme tehdä tulevaisuuden visioista totta jo tänään -  ”Five Years Out” -näkemyksemme mukaisesti. Tarjoamme yhdessä kumppaniemme kanssa infrastruktuureja, jotka tekevät tämän mahdolliseksi.

Lue lisää

Tietoa yrityksestä

Arrow:n palveluksessa on maailmanlaajuisesti 18 800 työntekijää. Arrow tuo teknologiaratkaisuja laajasti eri markkinoille, mukaan lukien tietoliikenne, tietojärjestelmät, kuljetus, lääketiede, teollisuus ja elektroniikka.

Arrow tarjoaa asiantuntevia palveluita ja asiantuntemusta koko tuotteen tai ratkaisun elinkaaren ajan. Tuotamme myös poikkeuksellista arvoa asiakkaille ja toimittajille - maailman parhaille teknologiayrityksille - ja yhdistämme ne alan johtavien palveluiden kautta.

Lue lisää

Miten voimme auttaa?

Käytämme tietojasi vain tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Connect with Arrow