Yrityksen sosiaalinen vastuu

Autamme muuttamaan tapaa katsoa teknologiaa, itseämme ja maailmaa.

Katso video Lue lisää

Arrow:n sosiaalinen vastuu

Arrow edesauttaa innovaatioita, jotka tekevät maailmasta paremman paikan. Pyrimme muuttamaan ihmisten jokapäiväistä elämää, koulutusta ja tulevaisuutta.

Yrityksemme yhteiskunnallinen vastuu on liiketoimintastrategia, jonka avulla voimme tukea tulevaisuuteen katsovia organisaatioita. Sellaisia, jotka jakavat kanssamme Five Years Out -asenteen.

Tavoitteenamme on muuttaa ihmisten elämää paremmaksi hyödyntämällä osaamistamme ja ymmärrystämme alastamme. Voimme avata uusia tilaisuuksia, joita teknologia mahdollistaa.

Arrow:n rahoitusosuus yritysten yhteiskuntavastuun strategiasta ulottuu organisaatioihin kaikkialla maailmassa, jotka jakavat arvomme ja vision.

Lue lisää

Arrow Forward

Arrow:lla otamme huomioon teknologian mahdollisuuden muuttaa elämää, näkökulmia ja luoda uusia mahdollisuuksia. Esimerkkejä on ympärillämme:

  • Kilpa-autojen muuttaminen turvallisesti ajettavaksi käyttäen vain pään liikkeitä ja hengittämistä quadriplegic-ohjaimella.
  • Rahtikonttien muuttaminen täysin varustelluiksi luokkahuoneiksi ja terveyskeskuksiksi, joita käytetään kaikkialla Afrikassa.
  • Tekniset anturit, jotka auttavat maidontuottajia hallitsemaan paremmin eläinten terveyttä ja optimoimaan maidontuotannon.

 

Arrow auttaa asiakkaita ohjaamaan innovaatiota eteenpäin, muuttamalla tapaa, jolla katsomme teknologiaa, itseämme ja maailmaa

  • Semi-Autonomous Motorcar (SAM) -hanke antoi kumppanillemme Sam Schmidtille mahdollisuuden kokea jälleen kerran kilpa-auton ajamisen jännityksen, kun hän oli vammautunut vakavasti 16 vuotta sitten. Entinen Indy Car -ajaja ja Sam Schmidt ajoivat ensimmäisen kerran mukautetun kilparadan  ympäri vuoden 2014 Indianapolis 500 -tapahtuman aikana. Hän on sen jälkeen ylittänyt nopeuden 150 mph ja ajoi korkealla Broadmoor Pikes Peak International Hill Climbilla.
  • Teemme tiivistä yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman järjestön Close the Gapin kanssa, joka pyrkii käsittelemään digitaalista kuilua jakamalla kunnostettuja tietokoneita ja teknologiaa kehitysmaihin. Olemme käynnistäneet DigiTruck-ohjelman äskettäin Afrikassa; mobiili luokkahuone, joka toimii etänä ja palvelee digitaalisena oppimiskeskuksena.

Lue lisää Arrow Forward -sivultamme tai Youtubesta.

Miten voimme auttaa?

Käytämme tietojasi vain tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Connect with Arrow